Proběhl druhý Designový ples a co dál?

V sobotu 25. ledna proběhl druhý designový ples Nadačního fondu 2P, jehož spolupořadatelem byly firmy Senso Design s.r.o., Aigos s.r.o. a Základní umělecká škola Pardubice Havlíčkova 925. Výsledkem byla skvělá zábava, bohatý program, který z velké části zaštítili pracovníci a bývalí i současní žáci umělecké školy a výtěžek cca 40 tisíc korun. Stejně tak, jako vloni, se o něj fond 2P rozdělil s dalšími potřebnými. Tentokrát věnoval částku 20 tisíc korun obecně prospěšné společnosti Dlaň životu na podporu projektu Azylového domu pro těhotné ženy v tísni v Hamrech u Hlinska.

Co nás čeká dál – uvidíme. Na víkend 13. a 14. června připravujeme již třetí ročník charitativního cyklistického závodu Perníková 24, který je ovšem nyní v ohrožení. Stále však doufáme, že závod alespoň v určité podobě, případně v náhradním termínu proběhne, a že pomůžeme dalšímu handicapovanému sportovci.

Sledujeme situaci a budeme zájemce průběžně informovat. V současné době precizujeme přihlašovací a sčítací systém Perníkové 24 a šijeme roušky. Nabízíme zdarma roušky pro potřebné, o které je možno si napsat na naši adresu info@nadacnifond2p.cz nebo zavolat na telefon 605 226 077. Přejeme zdraví, klid a smysluplné využití současného času :) .